• spirál után terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Szeretném a véleményét kérni. December 20-án felhelyezésre került a Mirena spirál, amit 10 nap múlva a hüvelyemben találtam. Rendszeresen együtt voltam a párommal, a melleim nagyon érzékenyek és feszülnek. Terhesség lehetséges? December 18-án volt az utolsó mensesem. Válaszát előre is köszönöm. Erzsike

        Dr. Pétervári László válasza a Terhesség témában

        A leírt módon a terhesség elleni védekezés nem biztosított. A terhesség kizárása szükséges.A következő menstruáció kimaradása esetén terhességi vizelet vizsgálat,szükség esetén nőgyógyászati szakvizsgálat tanácsos.


        Kérdés: 2017. január 05., 09:03; Megválaszolva: 2017. január 06., 17:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: