• szívpropléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem!Kb 1 hete naponta többször szúr a bal mellkasomba inkább szúrkáló fájdalom, este fekve is előjön.esténként pedig van hogy 100-110 a pulzusom máskor pedig 52-57között. ekgm jó annyit tudok.Ön szerint szív eredetű a panaszom?idegesít a pulzus is.Köszönöm!

        Dr. Szimuly Sándor válasza a szív témában

        Kedves Levélíró! A panaszai nem típusos panaszok, ettől függetlenül kivizsgálás nélkül nem szabad legyinteni rá. Nem írta, hogy a panaszai terhelésre jelentkeznek, vagy attól függetlenül, mennyi ideig tart a panasz,bizonyos mozdulatokra jelentkezik, ill. összefügg-e azokkal, mi az, amitől megszűnik, ezek mind fontos kérdések. Ezenkívül egy fizikális vizsgálat is hasznos lenne, ezért javasolnám háziorvos felkeresését, aki a kérdések megválaszolása és a vizsgálat után edönti, hogy további vizsgálatok (labor, kardiológia) szükségesek-e. Üdv:


        Kérdés: 2014. október 13., 09:55; Megválaszolva: 2014. október 14., 13:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: