• Lépműtét utáni fizikai megterhelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!A KÉRDÉSEM AZ LENNE,HOGY A PÁROMNAK SZEPTEMBERBEN KIVESZIK A LÉPÉT.(3 HÓNAP LÁBADOZÁS)UTÁN. áRUFELTÖLTŐKÉNT DOLGOZIK.mILYEN FIZIKAI TERHELÉS JÖHET SZÓBA.Előre is köszönöm a válaszát.Üdvözlettel :Totya

        Dr. Boros Miklós válasza a lépeltávolítás témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben laparoszkópos lépeltávolítás lesz 2-3 hét után terhelhetősége a műtét előtti lesz, nyitott műtét után 6 hét szükséges. A fizikai terhelést fokozatosan kell elkezdeni, de csökkent terhelhetőség nem lesz hosszútávon.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 03., 12:56; Megválaszolva: 2011. augusztus 07., 15:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: