• Műtét utáni fájdalom,mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Nő/Úr! A problémám a következő!: 15. Én bekerültem az egyes női klinikára ismeretlen jobb alhasi panaszokkal mely szerdán kezdődött szinte a semmiből..volt mindenféle vizsgálat: Laborok, a crp emelkedett volt(9.7),minden más negativ...hüvely uht negativ...kaptam intravenásan clemicin antibiutikumot harom napig napi haromszor...a gyulladas lement de a fajdalom maradt. Ekkor átlüldtek a kettes seb klinikára, hogy nézzenek meg nem e vakbél gyanu e,vagy más. Ismét vérvétel nagyhasi uht...semmi. Minden ok. A fájdalmat leszámítva. Végül múlthet pénteken meűtöttek..diagnosztikus laporoszkopia indokkal...azt tudni kell hogy nekem ez az ötödik hasi mütétem volt az előző négy endometriozis miatt. Nos mint irtam a műtét negativ lett, megnézték a vakbelet, és mindent amit lehetett de semmi..vasárnap haza johettem de nagyon fáj továbbra is ugyan ugy a hasam csak jobb oldalon...(szeklet rendben van, s szerencsere van etvágyam) felhivtam az orvosom, de ő ezze nemtud mitkezdeni.. Idő közben elkezdtem menstrualni és ettől még jobban fáj.. Nagyon hálás lennék ha tudnának segiteni, mert nagyon elvagyok keseredve. Sajnos mivel egyedül élek igy mindent nekem kell csinalnom itthon nem nagyon tudok phenni. Válaszukat előre is kszönöm.

        Dr. Papp Géza válasza a alhasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Jelenleg fájdalomcsillapítót kell szednie a zarójelentés szerint, gondolom. A hazabocsájtás után kb. 1héttel gyulladást kell ellenőrizni vérvétellel. Utána a tünetek függvényében kell orvoshoz fordulnia, ebben a háziorvos segít. Üdvözlettel Dr. Papp Géza


        Dr. Papp Géza
        Sebész

        Dr. Papp Géza

        Kérdés: 2017. április 26., 11:58; Megválaszolva: 2017. április 27., 05:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: