• Remotiv Extra 500mg Enyhe-közepes depresszióra ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Pálvölgyi Rita ! A kérdésem a következő lenne . 2010 -2015 ig szedtem sertraline ,antidepresszánst. 1 éve már nem szedem ,mert a 4. évtől inkább csak a mellékhatásai voltak érezhetőek.Nem szeretnék megint antidepresszánst szedni ,ezért is próbálkoznék természetes hatóanyagú készítménnyel. Sok reklámba láttam már , de gondoltam megkérdem egy hozzáértőtől . Orbáncfűtartalmú remotiv extra 500mg -os tabletta, enyhe-közepes depresszióra , enyhe pánikra hatékony lehet ? Hosszabb távon is lehet szedni ? Szedhető -e mellette 0,5 rivotril napi 3 alkalommal Reggel,délben ,este ? Várom mielőbbi válaszát . Köszönettel , Zsolt

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a enyhe depresszió, szorongás témában

        Tisztelt Kérdező, Igen, meg lehet próbálni. Orbáncfű kivonatot tartalmaz, ezért nyáron óvatosan kell szedni. Lehet együtt a Rivotrillal, csak az utóbbi esetében a hozzászokás veszélyével számolni kell. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2017. augusztus 10., 16:01; Megválaszolva: 2017. augusztus 13., 16:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: