• Norcolut

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Két éve próbálkozunk a párommal, hogy teherbe essek, de sajnos még nem sikerült! A menstruációm nem volt rendszeresnek mondható, 35 napra jött meg vagy egyáltalán nem jött meg! Az orvosom Norcolut-ot írt fel és Clostilbegyt-et! Aztán a 12.nap csinált hüvelyi UH-ot és ott megállapította, hogy van peteéerés, de sajnos nem sikerült ezek után sem! A következő ciklusban nem szedtem gyógyszert, de a 12. nap ismét volt UH. Ekkor már nem volt érett petém! Így ismét a Norcolut, Clostilbegyt kombinációt írta fel! Az lenne a kérdésem, hogy ez mennyire hatásos és meddig lehet használni? Illetve a Norcolut-ot a menszesz 15. vagy a 16. napján kell elkezdeni szedni? Válaszát előre is köszönöm: Petrus

        WEBBeteg szakértő válasza a peteérés témában

        Kedves Petrus!

        A Norcolut szedését pontosan kezelőorvosával beszélje meg, ez függ a ciklusától is, de egy nap különbség nem számít.

        A Clostilbegyt stimuláció sikeressége miatt több hónapos (legalább 3) stimuláció indokolt, ezt követően, ha nem sikerül a terhesség meddőségi szakrendelésre is el kellene mennie, hogy a kivizsgálást más irányba is elkezdjék.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes



        Kérdés: 2009-07-27 11:55:19; Megválaszolva: 2009. július 27., 11:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: