• Esszenciális tremor 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm ismét kedves Dr. Szappanos Zsuzsanna! Előző kérdésem : http://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/neurologia/154539 Egy régi neurológus ismerősünknél voltunk látogatóba, ahol ő állapította meg az ET-t. Tudom hogy ennyiből nem lehet diagnózist felállítani. Nem új-keletű a kéz remegés, ugyanis legalább 4-5 éve tart, ha nem továbbra nyúlik vissza, pontosat nem tudok mondani. Vannak helyzetek, amikor erőteljesebb a remegés, pl amikor fellépés előtt izgulok, nagyon ritkán van hogy a lábam is beleremeg, de az lehet hogy tényleg csak az izguláskor. Néha-néha mikor felkelek és a reggeli kv mellett cigizek, akkor is picit erőteljesebb. Tegyük fel hogy tényleg ET-s vagyok, ebben az esetben is elképzelhető spontán javulás? Valamint mennyire gyakori hogy az ET-s betegeknek az állapota meg marad egy enyhe verziónál? Minden jót kívánok, és elnézést a sok kérdésért!

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a tremor témában

        Kedves Kérdező! Levele megerősítette a gyanumat,miszerint ez nem ET.Felesleges rajta rágódni.Üdvözlettel:Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2017. augusztus 29., 17:35; Megválaszolva: 2017. augusztus 29., 20:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: