• Non-hodgkin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELT DOKTORNŐ! NON-HODGKIN LYMPHOMA-M VAN. 1.NAP MABHTERA, 2.NAP KEMO, 3.,4.,5. NAP PEDIG MEDROL. ILYEN KEZELÉSBŐL KAPTAM 6-OT, TEHÁT SZEPTEMBER ÓTA. TEGNAP VOLT AZ UTOLSÓ KEMÓ ÉS A MARADÉK 3 NAPI MEDROLT NEM SZERETNÉM BEVENNI. CONTROLAC-OT, MILURIT-OT SZEDEK MÉG ÉS FRAXIPARYN INJEKCIOM VAN. KÖSZÖNÖM VÁLASZÁT. TISZTELETTEL: ERIKA

        WEBBeteg szakértő válasza a lymphoma témában

        Tisztelt Érdeklődő!

        A Medrol tabletta a kemoterápiás protokoll része, mely nagyon fontos daganatellenes hatással bír. Nyilván vannak mellékhatásai - egyébként jóval kevesebb, minta a többi citosztatikumnak -, de EZ A GYÓGYULÁS ÁRA!!! Gondolom, a kezelőorvosa felvilágosította arról, hogy a non-Hodgkin lymphoma gyógyulási esélyei igen jók, de ahhoz az kell, hogy nagyon pontosan megkapja a kezeléseket és minden gyógyszert bevegyen. A magam részéről nagy felelőtlenségnek tartom, ha önkényesen nem veszi be az előírt tablettákat, még ha az utolsó ciklus kezelésről is van szó!

         


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010-01-12 14:28:12; Megválaszolva: 2010. január 12., 14:28

        Tudjon meg többet: lymphoma
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jonapot .kérdésem egy baràtommal kapcsolatos.nagyon aggodom.ma megtudtuk hogy nyirokmirigyrákja van.sajnos 1 évvel ezelőtt volt a nyakán csomo de most ment el orvoshoz 2 hete. Már az egész testén több nagy és azok körül sok kicsi csomó...
        Tisztelt WEB Orvos! Hosszú évek óta rossz a vérképem.A vörös és a fehérvérsejtjeim száma is kevés.Vvt:3,33 ,HGB.:106, HCT:31,1,Fvs.:2,61. 2000-ben mellrákom volt, amit megműtöttek,sugárkezelést és kemoterápiát is kaptam. Valószínűleg...
        T.Doktor!! A kérdésem a fiamról szól aki 6o éves. Betegsége agresszív non Hodkin limfoma.jelenleg kezelés alatt áll 4 kemót kapott.Eddigi vérképek jók voltak.Pet Ct-is átesett. Most azonban a fehérvérsejtje lement 06-ra .Amitől...
        Üdvözlöm! Segítséget szeretnék kérni. 35 éves 135 kg- os férfi vagyok és leukémiát diagnosztizáltak nálam. A fehérvérsejtem 365 a normális 4 helyett. A kérdésem az lenne, hogy a lúgosítás hasznos- e ebben az esetben, illetve milyen...