• Mellkas ct eredmeny

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo estet mellkas ct eredmenyben kernem a segitseget.(nativ)mindket tudo legtaro eremi focalis elteres nelkul.a basisokon 1 1 hyperdens koteggel.pleuralis folyadek nincs.a trachea elott nehany 7-8 mm koruli nyirokcsomo lathato a hilusok biztonsaggal nem itelhetok meg.pleuralis folyadek nem abrazolodott.mellekvesek rendben.pathologias csontfolyamata nem abrazolodott.velemeny:korlatozott erteku vizsgalat mediastinalislymphadenopathya residuualis kotegek a basisokon. Mandulagyulladasom van antibiotikumot szedek ugy keszult a ct .lapocka mogotti fajdalom es mellkas valamint bal mell allatti szuro fajdalom miatt kertem a ct.valaszat nagyon megkoszonnem sokat segitene ud Vozlettel aniko

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a mellkas CT témában

        Kedves Anikó! Mellkas CT leletén nincs semmi olyan kóros elváltozás, ami miatt aggódni kellene. Néhány kicsit nagyobb, de nem kóros nyirokcsomó és maradvány köteg látható, ami lezajlott gyulladás, hörghurut következménye lehet. Üdvözlettel:


        Dr. Hangonyi Csilla
        tüdőgyógyász, allergológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Hangonyi Csilla

        Kérdés: 2017. június 03., 22:30; Megválaszolva: 2017. június 07., 21:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlettel! Öt nappal ezelőtt nagy takarítás csináltam hypóval. Egy üveggel használtam el zárt helyiségben. Körülbelül két órát takarítottam. Nem kevertem semmivel a hypot csak egy kis vizet tettem hozzá. Az orromban még este is...