• Fulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor No! Egy jó ideje fenn álló problémám van sajnos Fulladok igy kezdődik majd orrfolyás hapci ami sajnos akkora erővel jon hogy hátul a tarkomnal nyomást képez. Ami rosszullétet eredményez. Több fajta orvosi vizsgálaton jártam már de semmi. Gondolok itt allergia vizsgálatra vérből semmi. Nem vagyok asztmás sem állítólag torkomban sem találtak semmit de sajnos a tuneteim nem szunek . Mindennapi életemet tönkre teszi. Tanácstalan vagyok hova forduljak Köszönöm Krisztina

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a fulladás témában

        Kedves Krisztina! Annak ellenére, hogy az allergia vizsgálat nem igazolt allergiát, a tünetei arra utalnak. Próbáljon meg néhány hétig antihisztamin tablettát, és allergia ellenes orrsprayt használni. ( vény nélkül kapható gyógyszercsalád tablettát, orrsprayt és szemcseppet is tartalmaz) Nehézlégzése további fennállása esetén forduljon tüdőgyógyászhoz. Üdvözlettel:


        Dr. Hangonyi Csilla
        tüdőgyógyász, allergológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Hangonyi Csilla

        Kérdés: 2017. május 31., 10:59; Megválaszolva: 2017. június 03., 15:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: