• Mi lehet a háttérben?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Édesanyám a következőket produkálta jelentősebb vérnyomás vagy pulzus szám emelkedés nélkül. Mellkasi szorító érzés, két kezének és nyelvének zsibbadása, feszítő érzés a nyakban. (Kívülről úgy nézet ki mint aki nem tudja eldönteni elájuljon e.) A vérképe is rendben van, nem pánikroham mert olyanja már volt és ez nem az. Az érrendszere nem szuper de néhány éve vizsgálták és elmegy. Csontritkulása és meszesedése - van. (Csípőben, nyakban.) Nem fogy rendesen helyes étkezés és torna mellett sem. Mostanában folyton felfúvódik. Néhány éve volt pajzsmirigy problémája, de azt kezelték és mint írtam a 2 napos vérkép teljesen rendben van. Húgysav is, cukor is és a T3,T4, TSH . Bementünk a kórházba ahol azt mondták igen egészséges szíve van. Fullad-fullad de nincs mit tenni. (Édesanyám mostanában kisebb terhelésre is fullad.) Néhány éve a hörgőire reggelenként fújkod, de eddig a 2.5. emeletnél állt meg pihenni most meg jó ha egy emeletet egyben maga mögött hagy. Így hogy a pajzsmirigye rendben nem tudunk mire gyanakodni.

        WEBBeteg szakértő válasza a fulladás, mellkasi szorító érzés, zsibbadás témában

        Kedves Kérdező! A kéz- és nyelvzsibbadás oka a gyakori, szapora felületes légvétel következtében alakulhatott ki. E mögött nem áll kóros eltérés, a légvétel visszatartásával a panasz általában megszűnik. A fulladás hátterében légzőszervi ok is állhat, javaslom ez irányú további vizsgálatát . A fulladás másik lehetséges oka az elhízás is lehet.


        WEBBeteg szerkesztőség

        PharmaPlaza

        Kérdés: 2012. március 01., 23:16; Megválaszolva: 2012. március 04., 21:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: