• Véraláfutás: érdemes foglalkozni vele?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr Úr/Nő! Tegnap utazás kapcsán a vállamon vittem egy sporttáskát kb 10 percig, ami még nem is volt túl nehéz, olyan 5-8kg lehetett, több biztos nem, és ma láttam hogy teljesen véraláfutásos lett a vállam, de nem úgy mint amikor zúzódásom volt hanem rózsaszín vonalkás. Vérnyomásmérés után is meglátszik ugyan így a karomon, amikor muszáj volt többször megmérnem egymás után akkor meg pláne. Néha csodálkozom honnan kerülnek rám kék zöld foltok, a lábamra vagy a karomra, amikor nem is emlékszem hogy beütöttem, de valószínű beütöttem csak kicsit. Érdemes ezzel foglalkozni vagy sem, ez lehet a jele valaminek? Amikor megvágom magam véletlenül nem vérzik túlzottan. Köszönöm a válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a véraláfutás témában

        Kedves Kérdező! Ha banális sérülésekre is véraláfutások alakulnak ki, lehet a háttérben vérzékenység, emiatt érdemes a hematológiára beutalót kérni. Addig is javasolt Rutascorbin szedése.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. április 25., 21:13; Megválaszolva: 2011. április 27., 11:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: