• Miért fájhatnak a csontjaim ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm doktornő! A kérdésem az volna, hogy mi lehet az oka, annak, hogy fáradékony vagyok, továbbá fájnak a csontjaim, a nyirokerek, már-már elviselhetetlen a fájdalom, ezek a tüneteim két-három hónapja váltak komolyabbá, korábban csak időszakonként voltak tüneteim, de azok elmúltak. A vérképemben eltérések mutatkoznak a legutóbbi vizsgálatban a következők voltak, amely 2017.02.14-én készült: Fehérvérsejtszám 13,8,Vörösvérsejtszám 5,3 Hemoglobin 129, Hematokrit 0,41, MCV 77, MCH 25, MCHC 317, Trombocitaszám 414, RDW-CV 16, MPV 6, NEUT 43,4, LYMPH 44,9, MONO 5,0, EO 3, BASO 0, LUC 2,2, NEUT absz. 6,00, LYMPH absz. 6,21, MONO absz. 0,74, EO absz. 0,53, BASO absz. 0,05, LUC absz. 0,30, Vvt süllyedési sebesség 15 B12 vitamin 233,0, CRP 10,3 A fehérvérsejtszám értékek évek óta magas pl. 2009-ben 13,9, 2010-ben 14,9, 2011-ben 13,1, és 14,4, 2013-ban 14,4, 2014-ben 15,3, és 16,1, 2015-ben 13,1, 2016-ban 19,3, és 14,5,

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a csontfájdalom témában

        Kedves Levélíró! Meg lehetne nézni a vasszintjét, emellett a fájó csontokról röntgent készíteni. Ennek eredményétől függöen vagy belgyógyász vagy reumatológus keresendő fel. A vérképben a magasabb limphocyta szám is megmutatható belgyógyászaton.


        Kérdés: 2017. február 20., 20:51; Megválaszolva: 2017. február 21., 07:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: