• Genetika

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/nő! Az én kisfiam most 10 éves ő Rubinstein szindrómával született ,még egy nagyobb kivizsgálást sm csináltak nála(ct,stb..).Sűrűn fáj a feje,ezzel kapcsolatban sem vizsgálták ki.Sőt születése óta fel sem világosítottak a kockázati ténnyezőkről ,magáról a betegségről sem.Magamtól kerestem meg nem olyan rég a betegség leírását.Túl vagyunk már egy szív műtéten,láb műtéten(perthes kór),fog szabályzás.Tudna e bővebb fel világosítász adni hova vigyem a gyereket ahol rendessen kivizsgálják és felvilágosítanak.Egy hozzá értő orvoshoz szeretném vinni.Köszönöm

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a Rubinstein témában

        Kedves Kérdező! Sajnos én sem vagyok genetikus, de mint gyermekgyógyász mindenképpen azt tudom Önnek javasolni, hogy területileg illetékes helyen genetikai szakrendelést keressenek fel. Ha megírja Anya, hol laknak, meg tudom írni, kit keressnenek. Debrecen környékén leginkább a DEOEC Gyermekklinika szakrendelése jön szóba 52/411717/55808) számon kaphatnak időpontot.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2010. október 20., 14:11; Megválaszolva: 2010. október 21., 14:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: