• Sípcsont-törés után nyolc héttel már járhatok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur! Koszonom szepen elozo valaszait.Kerdesem most az lenne,hogy ugye most van 8 hete hogy megmutottek a labamat es egy titan lapot kaptam mint utobb kiderult 12 csavarral nem pedig 9-el.Orvosom azt mondta hogy nem terhelhetem a labamat de megis tudok jarni.Kedden lesz hogy 8 hete mutottek.A labam nem faj mikor jarok es nem is dagad be.Inmaron most mar korulbelul egy hete jarkalok a manko nelkul es teljesen normalisnak tunik.9Mar a negyedik het utan levettek a gipszet.Kerdesem az lenne hogy nem baj e az hogy jarkalok.Es meg utoljara az lenne a kerdesem hogy elmerjem e mondani orvosomnak hogy tudok jarni vagy csinaljak ugy mintha nem tudnek.

        WEBBeteg szakértő válasza a sípcsont témában

        Ha csak járkálgat, és ezt nem teljes terheléssel teszi, akkor nem várható baj. Teljes terheléssel járni, futni, ugrálni még nem szabad. Amit még ajánlatos úszni és kerékpározni. Ha kérdezi az orvosa, hogy mit tud már a végtagjával csinálni, akkor mondja azt, hogy néhány lépést megtesz segédeszköz nélkül, de csak részterheléssel. Reméljük nem történt semmi komplikáció eddig, mert ez után már nem is várható.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. június 12., 23:54; Megválaszolva: 2011. június 14., 13:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: