• Cukobetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nekem olyan gondom van hogy rengeteg folyadékot szénsavas narancsot iszok ezzel párhuzamosan sok édeséget eszek nem hizok egyáltalán,néha émelygek és hányingerem is van fáradékony vagyok. napi 4-6 liter narancslé mit tegyegyek azt mondták lehet cukor beteg leszek a cukorszintemet megmérték normális hova forduljak mert a háziorvos nem utal seva nem ért hozzá,azt mondta egyek kevesebbet de nem birok mertkívánom az az első ha felkelek hogy édeséget eszek

        Dr. Csuth Ágnes válasza a folyadék témában

        Kedves Kérdező! A szénsavas narancslé sok jóindulattal se nevezhető egészséges italnak, napi 4-6 liter meg kész egészségrombolás, nem csoda, hogy rosszul érzi magát. Igyon szűrt vagy ásványvizet. Ellenőriztesse vércukorszintjét a háziorvosnál, más rendelésre úgyis a háziorvosnak kell beutalót adni, anélkül nem fogadják.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 18., 21:44; Megválaszolva: 2011. október 19., 13:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: