• Lábfej dagadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot kivánok .M. Csilla vagyok,Az a 28 hetes terhes vagyok,és ma reggeltöl olyanyira be dagat a lábfejem hogy a férjem papucsába fér bele a lábbam.Ég is nagyon.Ha pihentettem még roszabb.Csak a lább fej a dagat. mit tegyek? a választ ellöre is köszönöm.ezzel ugye bent nem tarthatnak a korházban.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a lábdagadás témában

        Kedves Hölgyem! Egyoldali vagy kétoldali? A háziorvost keresse fel, ki kell zárni a trombózis lehetőségét, ha egyoldali a folyamat. Ha kétoldali, akkor polcolja fel, borogassa hideg vizes ruhával, csökkentse a sófogyasztást, a következő kontrollon említse meg gondozó szülészének.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 16., 13:29; Megválaszolva: 2010. augusztus 17., 11:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő, Érdeklődni szeretnék, hogy az új munkahelyén szükséges-e bejelentkezni előre, az augusztus 30-i rendelésére szeretnék elmenni kontrollra. Köszönettel: