• Hőhullám

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mostanában minden ok nélkül időnként ömlik rólam a veríték, de sem a meleg, sem a vérnyomásom nem indokolja! Kis idő múlva minden átmenet nélkül elmúlik.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a izzadás témában

        Kedves Uram! Az izzadás oka lehet fertőző betegség, pajzsmirigy túlműködés, stressz, szív- és érrendszeri betegségek, dohányzás, kávé, stb. A fokozott izzadás lehet betegség tünete és alkati dolog is, ezt a tünetet az egyéb tünetekkel és a kórtörténettel együtt kell értékelni. Javaslom, hogy keresse fel a háziorvosát egy rutin labor és egy fizikális vizsgálat céljából.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 10., 07:49; Megválaszolva: 2010. augusztus 11., 11:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: