• ismét vetélés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 38 éves nő vagyok, tavaly áprilisban a terhességem missed ab műtéttel ért véget, kb. a 7. hétben. Akkor is volt barnázásom, illetve az UH-k alapján megrekedt egy fejlődési szinten a baba, majd elhalt a terhesség. Most ismét állapotos lettem (utolsó mensesem 2017.03.19-én volt), azonban ma reggel kissé görcsöltem, és halvány rózsaszín, iletve barna váladékozásom jelentkezett. Bementem a kórházba, ahol UH-n látszott a terhesség, de embrió, illetve szívhang még nem. Két hét múlva kell újra mennem kontrollra. A vizsgálatot végző orvos Duphaston (3X1) és Aspirin Protect (1X1) szedését rendelte el. Kérdésem az lenne, hogy a gyógyszernek mennyi idő után kell hatnia, mikorra várható, hogy a barnázás elmúlik? Mennyi időt várjak, ha nem javul a helyzet egy újabb vizsgálattal? Az én előzményemmel törvényszerű, hogy ismét elvetélek? Félek, nagyon szeretnénk ezt a babát. Válaszát megköszönve: egy aggódó kismama

        Dr. Tekse István válasza a vetélés témában

        Kedves Kérdező! Ezt a terápiát a terhesség 12. hetéig minimum használni kellene. Nem törvényszerű ,hogy ismét vetélni fog. 4-5 nap alatt enyhülni kell a panaszoknak. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2017. május 02., 10:46; Megválaszolva: 2017. május 16., 12:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: