• Pánikroham?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Válaszadó! Hetek óta mell és hátfájdalmaim voltak,folyamatosan attól féltem,hogy beteg vagyok.Közben múlthéten meghalt egy közeli családtag akinek a halála megvisel.A halálának másnapján este iszonyatos rosszullét tört rám.Hőhullám,légszomj,zsibbadás,heves pulzus,izzadás.(a hátfájás azóta megszűnt)Az ügyeleten egy gyenge nyugtatót kaptam.Ez a roham még négyszer fordult elő,reggel és este.Hányingerem van és hasmenésem.2.napja fekszem,roham nem volt de kisebb rosszullétek igen.Néha picit zsibbadnak a kezeim.Ha gondolatban elfoglalom magamat semmi bajom nincs.Ennek az állapotnak az oka egyértelműen pszihés?Az ekg-m rendben.Hogyan tudnék gyorsan túl lenni ezen?Válaszát köszönöm!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a hasmenés, zsibbadás témában

        Kedves Kérdező! A leírt tünetei valószínűleg lelki eredetűek. Átmeneti ideig javasolnám enyhe szorongásoldó, nyugtató szedését. Keresse fel háziorvosát, aki felírhatja Önnek a megfelelő gyógyszert. Amennyiben néhány hét elteltével sem múlik panasza javasolnám, hogy keressen fel pszichológust, aki ennek lelki feltárásában segíthet.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2017. március 20., 10:43; Megválaszolva: 2017. március 21., 19:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: