• A csikló izgatás utáni rosszul lét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Egy szexuális együtt lét után figyeltem meg a barátnőmnél /43 éves/ amikor csak a csiklót izgatva /ujjal/ akartam a csúcsra juttatni,kb. 20-25 percnyi csikló simogatás és dörzsölés után, néha nedvtelen volt. Az orgazmus után majdnem le merevedet,remegett, liba bőrös lett és azt mondta ne is érjek hozzá mert olyan mintha végig hosszan orgazmusa lenne ha csak meg érintem, reszketett néha rándult egyet, azt mondta ez olyan lehet mintha a férfinak nem akarna le lankadni a pénisze, nagyon meg ijedtem azt hittem baj van mert rosszul volt, és ahogy kísértem ki a toalettre össze görnyedt térdre esett és megrándult és egyre azt ismételte ne érjek hozzá és remegett, utána, hogy pipilt rá vagy 10-15 percre meg nyugodott és elmúlt nála ez a reakció, ez már másodszor fordult elő egymás után két nap. Kérem írják meg és nyugtassanak meg, hogy mi lehet ez a reakció, hogy nem komoly baj elő jele, vagy csak egy nagyon nagy orgazmus volt, mert nagyon meg ijedtem, és azt mondta, hogy soha ilyet nem akar átélni még egyszer. köszönöm.

        Dr. Pétervári László válasza a csikló témában

        A leírtak lehetnek az orgazmus utáni reakciók. Azonban nem pozitívan élte meg az ellene szól. Szexológus felkeresése tanácsos,amennyiben többször előforduló esetről van szó.


        Kérdés: 2011. december 25., 00:03; Megválaszolva: 2011. december 27., 18:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: