• A csikló izgatás utáni rosszul lét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Egy szexuális együtt lét után figyeltem meg a barátnőmnél /43 éves/ amikor csak a csiklót izgatva /ujjal/ akartam a csúcsra juttatni,kb. 20-25 percnyi csikló simogatás és dörzsölés után, néha nedvtelen volt. Az orgazmus után majdnem le merevedet,remegett, liba bőrös lett és azt mondta ne is érjek hozzá mert olyan mintha végig hosszan orgazmusa lenne ha csak meg érintem, reszketett néha rándult egyet, azt mondta ez olyan lehet mintha a férfinak nem akarna le lankadni a pénisze, nagyon meg ijedtem azt hittem baj van mert rosszul volt, és ahogy kísértem ki a toalettre össze görnyedt térdre esett és megrándult és egyre azt ismételte ne érjek hozzá és remegett, utána, hogy pipilt rá vagy 10-15 percre meg nyugodott és elmúlt nála ez a reakció, ez már másodszor fordult elő egymás után két nap. Kérem írják meg és nyugtassanak meg, hogy mi lehet ez a reakció, hogy nem komoly baj elő jele, vagy csak egy nagyon nagy orgazmus volt, mert nagyon meg ijedtem, és azt mondta, hogy soha ilyet nem akar átélni még egyszer. köszönöm.

        Dr. Pétervári László válasza a csikló témában

        A leírtak lehetnek az orgazmus utáni reakciók. Azonban nem pozitívan élte meg az ellene szól. Szexológus felkeresése tanácsos,amennyiben többször előforduló esetről van szó.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Kérdés: 2011. december 25., 00:03; Megválaszolva: 2011. december 27., 18:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...
        Tisztelt Doktor Úr! 18-éves kisfiam nevében érdeklődöm,állandó fáradsága,hajhullása és enerváltsága okán kértünk vér és vizelet vizsgálatot. Sajnos van négy kirívó érték ami aggaszt! Az első az 1mm/órás vérsejt süllyedés a...