• piros pöttyök a száj körül

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő, legelöször 2015 tavaszán jelentkezett a panaszom akkor bőrgyógyászhoz fordultam és az uraige cu+zn krémet javasolta talán használt nehezen de elmúlt, mostmár körülbelül 1,5 hónapja megint piros a szemeim alatt, a szemhéjam, szemöldök között, oldalt az orrom, az állam. Fájdalommal nem jár és nem viszket nincsen semmi más panaszom, de nagyon kellemetlen kénytelen vagyok lealapozni az arcomat és nem csillapitja az uraige krém sem. Hol elmúlik hol jobban kijön. Azt vettem észre hogy fürdés után jobban látszik pedig már csak vizzel merem mosni az arcomat és nem fürdök nagyon meleg vizben és igyekszem minnél kevesebb ideig fürödni. Ön szerint mi lehet a bajom? Milyen krém vagy gyógymód segithet? Válaszát előre is köszönöm. Anikó

        Dr. Bodnár Edina válasza a Rosacea témában

        Egyfajta rosaceas tünete lehet. Szedjen doxycyclin vagy tetracyclin kapszulát, illetve cink tablettat, lokálisan a szemhéjakra Ung. hydrophil. nonion. krémet, a száj köre Alksebor krémet javaslok.


        Kérdés: 2017. február 05., 22:21; Megválaszolva: 2017. február 12., 13:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Mi lehet ez? Köszönettel