• Hova forduljak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő illetve doktorúr! Azzal a kéréssel szeretnék önökhöz fordulni hogy egyszer már írtam önöknek és kaptam is választ autoimmun betegség gyanúja felmerülése miatt.De sajnos nem írtam meg hogy hova valósi vagyok így nem tudták megmondani hogy hova fordulhatnák.Kalocsai vagyok és nem tudom hova forduljak a problémámmal.Két éve folyadékgyüllem van a szívburokban ami miatt voltam kivizsgálásokon: vérvétel tbc próba de semmi se derült ki igy autoimmun betegségre gyanakszanak.Körülbelül tavasz óta kiütések jönnek ki mindkét kezemen időnként elő jön és elmúlik szörnyen viszketnek és most már meg is dagad.Felmerült a latex allergia illetve a napallergia lehetősége is.Szeretnék már végére járni a dolognak de a háziorvos nem tudja(?) hova küldhet el azt mondja várjunk még egy kicsit.Én már nem nagyon tudok várni szörnyen kínoznak a tünetek.Mostanában a szívem körül is egyre gyakraban érzek szorító nyomást.Szeretném ha megírnák hogy hova küldhetne el a háziorvos mint Kalocsai lakos hova tartozunk? Köszönöm válaszukat előre is.

        Dr. Szántó Antónia válasza a autoimmun témában

        Tisztelt Kérdező, hogy hivatalosan "hova tartoznak", azt nem tudom biztosra megmondani, de azt gondolom, hogy a Pécsi Egyetem van Kalocsához a legközelebb. Az Immunológiai és Reumatológiai Klinikán van Autoimmun szakrendelés, oda kérhetnek időpontot, de háziorvosi beutaló biztosan szükséges lesz.


        Dr. Szántó Antónia
        belgyógyász-immunológus

        Dr. Szántó Antónia

        Kérdés: 2010. augusztus 23., 20:45; Megválaszolva: 2010. augusztus 26., 11:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: