• Visszèrmütèt utàn

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornö!

        Vèlemènyèt ès tanàcsàt szeretnèm kèrni visszèrrel kapcsolatban. Februàr 17.-èn volt visszèrmütètem, a mütètet megelözö napon belàzasodtam, de ennek ellenère teljes altatàssal màsnap komplikàciok nèlkül lezajlott az operàcio. Azòta viszont sajnos a làbam nagyon nehezen javul, az àgyèk tàji nyirokcsomo folyamatosan badagad, ràadàst a belsö bokàm is feszül ès bedagadt. Fàjdalmaim ugyan nincsenek, de a kompressziòs harisnya nèlkül ( amit termèszetesen minden nap viselek ) szinte nem tudok menni. Talàn csak türelem ès idö kèrdèse a gyôgyulàs?

        Elöre is köszönöm vàlaszàt, Tîsztelettel: Kristina La Bianca

        WEBBeteg szakértő válasza a viszérműtét témában

        Kedves Kérdező!
         
        A megfázás a jelenlegi panaszaival nincs kapcsolatban. Mérje hőmérsékletét. Amennyiben lázas, vagy a műtét helyén bőrpír jelenik meg, forduljon az operáló sebészhez. A kompressziós harisnya állandó viselése szükséges,a fájdalom pedig még belefér a műtét utáni időben.

         Dr. Boros Miklós

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-17 18:26:15; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 13:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: