• Visszérműtét után előforduló alsó lábszári fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Velejárója e a viszérműtét utáni lábadozás során az a jelenség, hogy a vádlitól a bokáig tartó, erős- szaggató a fájdalom, lábát nehezen vagy egyáltalán nem tudja terhelni. A fájdalom csillapítás hatására sem enyhül.UH negatív.

        WEBBeteg szakértő válasza a viszérműtét témában

        Tisztelt Kérdező!

        A kérdésből kiderül, hogy a Color Doppler uh vizsgálat rendben volt. A legfontosabb, hogy amélyvénák átjárhatók. A leírt fájdalom átmeneti. Fontos nappal a kompressziós harisnya viselése és a láb magasabbra helyezésre estére. Jót tehet B vitamin készítmény szedése. Panaszai csökkeni fognak.

         Dr. Boros Miklós sebész


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-15 16:40:01; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 07:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: