• Kicsi herék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! 33 éves férfi vagyok. Barátnőmmel gyereket szeretnénk. Aggaszt egy dolog.Vajon lehet e gyerekem?Pénisz méretem nem a legnagyobb.14cm . Vastagsága 3cm Heréim elég kicsik , ami a számomra a leg aggasztobb. Összefügésben van e a here mérete a nemzőképességel?? here hossza kb 3cm szélessége 1,5cm.Mit lehet ez ügyben tenni?? Here mérete kis korom óta ekkora.. Köszönöm előre is a válaszát!

        Dr. Papos István válasza a férfi nemi szervek témában

        Nincs összefüggés a méret és a nemzőképesség között. Nyugodtan vágjanak bele a gyermektervezésbe.


        Kérdés: 2017. szeptember 22., 10:35; Megválaszolva: 2017. szeptember 25., 09:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: