• Jégzselé

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt válaszoló! Az a kérdésem, hogy a jégzselé használata milyen okból ellenjavallt az első trimeszterben? Sajnos pont akkor ment ki a bokam, amikor meg kellett volna jönnie, azóta a terhességi teszt kimutatja a várandósságot. Sajnos már napi 2-3sor kentem vele a bokám (6 nap) és csak most láttam a feliratot az ellenjavallatra; nem értem magam, a Naturland miatt természetes szernek gondoltam. Amúgy is nagyon aggaszt, hogy ez a sok fekvés, idegeskedés nem tesz jót ebben az érzékeny időszakban a kis fejlődő lénynek, most alakul a velőcső, minden!!!, és most rettegek, hogy ez az anyag terratogén és fejlődési rendellenességeket okozhat. Rettenetesen el vagyok keseredve és aggódom.

        Dr. Tekse István válasza a jégzselé témában

        Kedves Kérdező! Tekintettel az összetevőkre, mind nyilván nincs megvizsgálva - lehetetlen lenne - hogy okozna-e magzati károsodást, így inkább a "ne használja" a javaslat. Nem lesz tőle semmi probléma ne aggódjon, a bőrön ami felszívódik már az is kevés. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2017. április 21., 18:21; Megválaszolva: 2017. április 26., 18:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: