• Meddig szedhetö?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Úr/Nő

         

        42 éves nő vagyok.2006-ban agyi infarktusom volt,illetve konkrétan nem derült ki hogy az mivel a CT csak mind két oldalon magas intenzitásu jelet mutatott melyet 3 orvos is igy meg kérdöjelezett.2007-ben Pszichiátriára küldtek ahol xanaxot irtak fel ezt 2 honapig szedtem majd abba hagytam ezt követöen semmi féle gyógyszert nem szedtem.2008-ban kénytelen voltam a körzeti orvossal konzultálni aki rudotelt 0.5mg-ost irt fel amit jelenleg is szedek,de csak este egy felet veszek be,illetve miota semmi kilátásom a munkahelyre és férjem már lassan nem birja egyedül eltartani a családot igy reggel is beveszek egy negyed szemet amivel nyugtatom magam hogy majd csak jobb lesz.Este ha beveszem teljesen meg nyugtat de a reggeli nem.Hagyjam el a reggeli bevételét mivel csak 2 hete szedem és maradjon csak az esti vagy egyáltalán meddig szedhetö?Több helyen olvastam már hogy van aki 8-10 éve szedi de sokkal nagyobb mennyiségben.Szedhetem nyugodtan tovább és milyen mennyiségben?Melette jelenleg a cigarettárol valo leszokásba kezdtem vajon az is okozhatja hogy idegesebb vagyok?Válaszát elöre is köszönöm!

                                                   tisztelettel:nekochan

        WEBBeteg szakértő válasza a gyógyszerszedés témában

        Tisztelt Levélíró!





         

        Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter


        WEBBeteg szerkesztőség

        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-07-01 10:38:58; Megválaszolva: 2009. július 01., 10:38

        Tudjon meg többet: gyógyszerszedés
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        26 éves fiamnak a problémájával szeretnék néhány kérdést feltenni. Több pszichiáternél jártunk (kb. 5-nél) egyértelmű diagnózist nem kaptunk, egymásnak ellentmondókat viszont igen. Kevert szorongásos depresszió, paranoid...
        14 éves fiam szorong az iskolától, jó tanuló, de minden idejét a tanulással tölti. Egyre fokozódó kényszeres tünetei vannak:újra és újra megnézi, nem felejtett-e el valami leckét, a kezét indokolatlanul gyakran mossa, és nem törli meg,...
        Üdvözlöm! Olyan problémákkal fordulnék önhöz, hogy nem tudok koncentrálni és odafigyelni dolgokra feledékeny vagyok és szétszórt egy beszélgetés során mindig visszakérdezek hogy miről is volt szó? mert elfelejtem. Az olvasás is ilyen...
        Tisztelt doktornő Számomra nem ez volt a legkellemesebb nyár, a nyáron tapasztaltam a depresszió tüneteit, folytonos levrtség, rossz közérzet, rossz emlékezet.. sokszor pár órával ezelötti dolgokra nem emlékeztem, ennek kiváltó oka volt a...