• Memória zavar.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv 34 éves férfi vagyok,olyan problémám jelentkezett kb 2-3 hónapja hogy.... Sajnos munkám,megkövetel koncentrcációt és memoriát. Egyre többször fordul elö hogy elmnondanak nekem valamit munkám közben(új feladat pl).és sajnos nem tudom megjegyezni,vagy nem tudok odafigyelni kellö képpen.Kicsit késöbb vagy akár pár hét mulva abszolute nem emlékszem rá,vagy csak részben. Úgy érzem nem forog az agyam,régebben se voltam olyan aki elsöre megérti a dolgokat,de most többször visszakell kérdeznem,és akkor se biztos emlékszem majd arra amit mondtak nekem. Nagyon aggodom,mi lehet a baj,esetleg sulyosabb em van e? Mit lehet tennem? ukat várom. Elöre is köszönettel.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a memória, figyelem témában

        Tisztelt Kérdező, ki kéne vizsgáltatni, mi állhat a jelenség hátterében. Ebben a korban gyakrabban stressz, feszültség, esetleg depresszió, és ritkán szervi baj. De ha az előzőekről lenne szó, az is kívánhat kezelést. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2017. február 27., 18:32; Megválaszolva: 2017. március 05., 22:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: