Mi lehet az oka?

Mi lehet velem úgy érzem mint ha fokozatosan épülnék le szellemileg ezt abból látóm, hogy egyre feledékenyebb vagyok.Egyre nehezebben tanulók pedig mi nyárt itt az érettségi. A Sedatif Pc kezdtem el szedni az idegességre és az álmatlanságomra mert arra gondoltam hogy a magas vérnyomásom és pózosom is közre játszhat. Mit tegyek mit szedjek annyira feledékeny vagyok!?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza memória témában

Kedves Kérdező!

Pszichiátriai szakrendelésre lenne javasolt elmennie, ugyanis a memóriazavart objektivizálni kell. Léteznek speciális memóriatesztek, ezek eredményétől függően lehet diagnózist, illetve kezelést javasolni.

Kérdés: 2011. január 24., 21:53; Megválaszolva: 2011. január 26., 08:37
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Szorongás okozta gyomorpanasz?
Szorongás vagy betegség
Szerotonin szint extrém magas
Diagnózis felülbírálat