• Mellciszta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő. Szeptemberben szokásos mell ultrahangon voltam, ahol kissebb cisztákat talàltak mindkét mellemben. Összesen 5 volt. Legnagyobb 6mm es. Doktor Úr azt mondta ne foglalkozzak vele. Következő hónapban terhes lettem. Most vagyok 20 hetes. Nagyon idegesített a dolog így visszamentem a terhesség nem e zavart be nekik. Sajnos igen, mert 15 db lett. Legnagyobb 8x 10mm.Legkisebbek 5mm alattiak. Orvos szerint tiszta bennékü mindegyik, így ne izgúljak. Terhessèg alatt a mell vàltozik, így nem meglepő. De halál fèlelmem lett. Családban nem volt mellrákos. Önszorgalomból keztem járni orvoshoz. Majusban volt egy petefészek cisztám de az felszívódott. Elràkosodhatnak ezek a ciszták? Van egy kisfiam útban a lányom és mègsem vagyok boldog ezen kattog az agyam, hiàba mondta a radiológus aludjak nyugodtan. Félek hátha elnézte, vagy megváltozik szerkezete idő közben.

        Dr. Kiss György válasza a emlő elváltozás témában

        Tisztelt Hölgyem ! A rendszeres terhesgondozás és kezelőorvosával való kapcsolattartás nagy valószinüséggel minden rossz gondolatát meg fogja szüntetni, csak beszélje ki magából ezeket a problémákat. A terhesség ideje alatt az emlőben szaporodó vagy növekvő cysták inkább annak jelei, hogy a mellek is kezdenek felkészülni, hogy a tejelválasztás zavartalan legyen . Szülés és gyermekágy után ezeket a kérdéseket megnyugtatóan tisztázni lehet. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2017. február 10., 12:38; Megválaszolva: 2017. február 14., 09:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó