• agyrazkodas kicsi babanal

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az 1 eves unokahugom, akira en vigyaztam, leesett a lepcsorol, eleg magasrol. Az apuka orvos es megvizsgalta a gyereket a baleset utan kb. 1 oraval. O azt mondta, szerinte a gyereknek nincs semmi baja, tehat orvoshoz sem vittuk el. Engem viszont gyotor a lelkiismeret. Felek attol, hogy esetleg kesobb lesz valami baja a gyereknek. A gyerek kulonben meg van fazva es lazas is, de csak a baleset utan tapasztaltuk a lazat. A gyerek szepen jar, eszik is es vannak pillanatok, mikor jokedeju. De azert en szeretnem kerdezni, hogy lehet e az agyrazkodastol lazas a gyerek. Nagyon aggodok erte es nem tudok megnyugodni. Mielobbi valaszat varom es elore is nagyon koszonom. Egy aggodo nagyneni!!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a fejsérülés témában

        Kedves Nagynéni!

        Semmi baj nem lesz, főleg, ha orvos is látta a kicsit :-). Egyébként, ha rögtön felsírt, akkor nagy valószínűséggel nincs gond, Az is biztos, hogy nem az eséstől lázas, inkább a betegségtől. Összességében véve a legjobb, ha máskor még jobban figyel és "tanul" kicsit ebből a dologból, mert a gyerekek nagyon mozgékonyak, bármennyire kicsik is.



        Kérdés: 2010-05-05 13:26:46; Megválaszolva: 2010. május 05., 13:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: