• halántékon találtak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az lenne a kérdésem hogy ma 19 óra körül táncközben a baránőm könyökkel nagy lendülettel és erővel megütötte a halántékomat.Nagyon fáj és néha hasgat is bele.Zsibbad az az oldal.Talán kicsit szédülök is nagyon megijedtem és alapból is pánikolok félek hogy nagyobb bajom lehet ebből.

        Dr. Bogdán Aurél válasza a fejsérülés témában

        Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Ha csak fejfájása van, az önmagában nem utal nagyobb bajra, ha nem volt eszmélet vesztése, illetve kettős látás, hányás, aluszékonyság. Ha ezek is jelentkeztek, vagy jelentkeznek, akkor mindenképpen keressen fel egy baleseti ambulanciát. Ha 3-4 nap után nem alakul ki ilyen panasz, akkor már nem is várható.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2016. július 29., 19:31; Megválaszolva: 2016. július 30., 23:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: