• Vérvételi adatok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő, vérvételre küldték a 7 éves kislányomat ( elhúzodó köhögés - asztma gyanuval). Megkaptam az eredményt 3 *-os sor szerepel. Neutrophil granulocyta 0,677, lymphocyta 0,25, kalcium 2,56. Az orvosunk még szabadságon lesz 1 hétig, addig meg én frászt kapok. Kérem szíveskedjen válaszolni, miért lehetnek ezek az eltérések? Mit tegyek? köszönöm R

        Dr. Balogh Andrea válasza a laborlelet témában

        Kedves Kérdező! Aggodalomra semmi ok, az értékek azt jelzik, hogy egy enyhe kis bakteriális fertőzése lehet kislányának, semmi egyebet. Ezzel különösebb teendő nincs különösen, hogy a többi érték normális lett. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2010. november 05., 08:41; Megválaszolva: 2010. november 08., 15:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: