• Kiszaradas gyanu

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorur/Doktorno! Ket hetig Creatint szedtem ez egy teljesitmenynovelo szer edzshez. Emellett sokkal tobb folyadekbevitel szukseges amit en elmulasztottam. Multhet csutortokon delelott vettem be az utlso adagot. Delutan 2 korul nagyon gyengenek ereztem magam es csolatasom lett. nagyon homalyosan keydtem el latni periferiasan. megittam 3 nagypohar vizet gyorsan ezutan a latasom rendben lett de iszonyatos fejfajas es hanyinferem lett. Ayonnal hayamentem a munkahelyemrol. Hazafele szinte komas alapotban voltam. Hazaerve fajdalomcsillapitoval 3 ora fekves utan es folyamatos ivas utan rendben lettem. Penteken ujra dolgozni mentem , de nagyon gyengenek ereztemmagam egesz nap. Delutan 3 korul ujra megtortent az egesz. Csolatas 20 percig utana nagyon eros hanyinger es fejfajas. Ujra hazamentem es lefekudtem. 3 ora mulva megint jobban lettem... a hetvegen pihentem, dietaztam es rengetegeg vizet ittam. Ma hetfon jobban vagyok de a fejem enyhen faj a fejem tetejen es erzem hogy nem vagyok 100% os. Sok folyadekot iszom. Allitolag kell egy het amire a creatin a szervezetbol teljesen kitisztul. Azt szeretnem kerdezni, hogy mivel valoszinu napokig az agyam nem kapott elegendo vizet emaitt lehet e agykarosodasom es mivel meg mindig faj a fejem 4 nap utan forduljak e orvoshoz vagy eleg ha odafigyelek a folyadekbevitelemre a kovetkezo par napban es jobban leszek remelhetoleg. Segitseget Nagyon koszonom. Udvozlettel Jakab Ferenc

        Dr. Csuth Ágnes válasza a kreatin témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt tünetek a szedett szer mellékhatásai. A folyadékhiánynak lehetnek tünetei, de egy rutin háziorvosi vizsgálat indokolt. A tartós károsodát ennyi információ alapján nem lehet megmondani. Laborvizsgálat szükséges.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 01., 11:06; Megválaszolva: 2010. november 03., 20:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: