• Mi a baj

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor ur Í no nagyon fej a honom alat ojan erzes mintha egy er fajna vagy dugulna el ezelot a szivemet ereztem mintha az fajna majd ra 1 napra attert a honom ala. nem fojamatos afajas hanem ojan lukteto es ojan tompa de eros fadalmat erzek. mi lehet ez???? valaszat koszonom. tisztelettel.

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Ki kell zárni, hogy nem szív eredetű-e a fájdalom. Ha mozgással össezfügg, akkor inkább mozgásszervi eredetű, pl. izomhúzódás lehet. Ha légvétellel függ össze, akkor inkább mellhártyaizgalom, gyulladás okozza a panaszokat. Próbáljon bevenni pár napig gyulladáscsökkentő-fájdalomcsillapítót, ha nem javul, vagy fokozódik a fájdalom, illetve egyéb általános tünetek, izzadás, vagy bal kar zsibbadás is társul, akkor azonnal menjen el a házoprvoshoz.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2010. szeptember 29., 15:35; Megválaszolva: 2010. szeptember 30., 15:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: