• Álmosság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő! A nap minden szakában álmos vagyok.Az éjszakát végig alszom. betegségeim: Cukorbetegség, emelkedett vérnyomás. Kérdésem, hogy mi lehet az oka az állandó álmosságnak? Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a aluszékonyság témában

        Kedves Uram! Akár a pajzsmirigy alulműködése, a vérnyomáscsökkentő túlzott hatása, vérszegénység, vitaminhiány, nyomelemhiány, stb. is okozhatja. Mérje rendszeresen a vérnyomását, ha ez nem túl alacsony, akkor keresse fel háziorvosát, mert vizsgálatok szükségesek a pontos ok megállapításához.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 28., 14:56; Megválaszolva: 2010. szeptember 29., 11:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: