• Emésztő rendszer betegségei

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        KEDVES : DR.ÚR:DR:NŐ Régóta kezelt beteg vagyok :betegségeim amire gyógyszert szedek:magas vérnyomás gyomor és nyom bél fekély sok ízületi gyulladás ,depresszió ,allergia hisztamin 2+ tes : és bizonyos gyógyszerre , szumetrolin algopirin demalgon penicilin és még hasonló alkotó anyaguakra . ELŐRE IS KÖSZÖNÖM VÁLASZÁT . Azt szeretném tudni ,hogy mi okozhatta nálam ezt a z érzést ami történt velem: erre szeretném kérni a segítségét .A hátam közepén a lapocka közt egyre erősödő fájdalom átterjedt a mellkasomba ,és onnét a felső lég útba végig nagyon erős feszítő érzést éreztem a garatomig . :

        Dr. Boros Miklós válasza a fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt tünet nem jellemző egy szerv betegségére. Legvalószínűbb, hogy a gyomorprobléma okozta a panaszt. Esetleg a gyomorsav nyalőcsőbe jutása. A leírt problémák közös gyógymódja lehet az életmódváltás. Fogyasszon több növényi rosot, pro- éás prebiotikumokat. Kerülje az alkolholt, kávét, szénsavas italokat egyszerű szénhidrátot. A fenti változtatások mellett is panaszos keressen fel gasztroenterológiai szakrendelést.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. szeptember 22., 17:50; Megválaszolva: 2010. szeptember 27., 11:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: