• Mit tehetnék?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Segitseget szeretnek kerni mert a lanyomnak nagyo izzad a laba es ettol hamlik is,de ami a legrosszab hogy tyukszemek jonnek ki rajta ami alitolag az izzadas okoz.elvittema sebeszhez a tyukszemek veget de aztmondta hogy az izzadast szuntesem meg mert attol jonek ki a tyukszemek es ha o azokat kiszedi atovabra is kifogujulni az izzadas miatt.Mit tudok tenni ,mit hasznaljak a labara hogy megszunyon az izzadas es a hamlas.valaszat elore is koszonom.

        Dr. Balogh Andrea válasza a izzadás témában

        Kedves Kérdező! Patikában lehet kapni egy Solutio antisudorica nevű oldatot úgy gondolom, hogy recept nélkül is lehet venni. Ezt kifejezetten izzadás ellen készítették. Ugyanakkor érdemes lenne kivizsgáltatni, hogy miért izzad ennyire, ennek számos oka lehet többek között bőrgomba is okozhatja, érdemes egy bőrgyógyászhoz elmenniük. Tisztelettel:Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2010. szeptember 17., 13:09; Megválaszolva: 2010. szeptember 20., 13:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: