• Megcsalt az asszony

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! Engedje meg hogy problémámmal zavarjam. Ezt nem szeretném, ha publikusan megjelentetnék. Kérem a válaszát az email címemre küldje el.Igazából nem tudom hogy ezzel kihez forduljak, azért is gondoltam hogy Őn talán tud segíteni nekem! Igyekszek mindenre kitérni a probléma vázolásakor: A párommal tavaly februárban ismerkedtünk. Elég gyakran találkozgattunk, kb 2 hónapra megismerkedésünk után lett köztünk szex. Nyílván előtte voltak más probálkozásaink, ami mindkettőnknek jó volt (Ezt nem véletlenül említem, hanem talán a későbbiekben jelentősége lesz) Mivel elég jó kapcsolat alakult ki köztünk, tavaly összel úgy döntötünk hogy kikőltözünk külföldre együtt. GYakorlatilag együtt élünk. Viszont karácsonykor kezdőttek a bajok: párom bekapcsolta egy régi telefonját, mert valamilyen oknál fogva el kellett kezdenünk használni. Az sms-ket persze nem törölte ki. Nem vagyok féltékeny tipus, viszont kellett a hely és ki kellett törülni pár sms-t ÉN beleolvastam nehogy valamilyen fontos dolgot törüljek ki. Igazából eléggég meglepődtem, ekkor átnéztem az emailjeit és az iwiw postafiókját.Miután megcsináltam a cikuszt a párom kitállalt: Mielőtt megismerkedtünk egy házas férfivel volt viszonya, aki közel 40 éves. (párom 27) Viszont ez a viszony a megismerkedésünk után is megmaradt. (szexeltek) Egészen júniusig. Utána emaileztek stb.. Például amikor panaszkodtam páromra hogy az együttléteink alatt kitágul, akkor megkérdezte ettől a férfitól hogy amikor együtt voltak kitágult-e...Vagy: úgy kezdi a levelet: Szia Drága (mármint a párom) Miután kivertem a biztosítékot, azóta nem leveleznek egymással. Hajlok afelé hogy megbocsássam neki ezt a dolgot, de amikor megkérdezem hogy miért: Ő nem tudja, hagyjam Őt békén, mintha nem is Ő lett volna, Nem tudja hogy jutott ide... Ő nem akar erről beszélni...Továbbra is együtt élünk... Őn szerint ebben az esetben mi a helyes magatartás részemről? Szeretem még mindig viszont nem tudok ezzel a dologgal mit kezdeni.... szeretném kideríteni az okot, hogy késöbb ne legyen ilyen. Így nehézm,ha teljesen elzárkóik előle. Amikor felhozom, azzal védekezik: fél évig nem bizonyított? Nem tesz meg nekem mindent? Meg úgyis figyelem, nem csinál semmi rosszat... Nálam nem így működik a dolog, hogy berakok X zsetont és akkor helyre van hozva minden. Vagy a mérleg egyik oldalára rakok valamit és egyensúlyozza a másikat... Azt is mondta hogy Ő már nen akarta ezt csinálni, a faszi rákényszerített....Én persze megkérdeztem hogya????? A férfi el ment elé munkahelyre hazahozta. Közben a párom hozzá bújt a kocsiba.Ekkor állítolag a férfi a fejét lenyomta és orális szexre kényszerítette... De ezt én nem értem hogy lehet kényszeríteni? Tegyük fel igen..Akkor utána mi ez a kedves hangú levél a párom részéről? A párom kérdezte meg: "Szia Drága, hogy vagy????" Ekkor mondtam hogy menjünk be a rendőrségre és tegyünk feljelentést. A párom nem akarja. Kezdem magam egy marhának érezni. Őn szerint mit tegyek? Mi a véleménye az egészről? Remélem sikerült mindent leírnom! várom válaszát! Egy kérdező

        Dr. Csuth Ágnes válasza a megcsalás témában

        Tisztelt Kérdező! A bizalmi válság hosszútávon biztosan aláássa a kapcsolatot. Mindig lesznek hullámvölgyek, amikor ez a konfliktus újra előkerül. Csak egy alapos és részletes beszélgetés tud segíteni. Önnek kell eldönteni, hogy ezen események után valóban meg tud bízni a partnerében. A téma kerülgetés és halogatás az őszinte beszélgetésnek csak rontja a bizalmi válságot. Legyen egyértelmű és határozott. A választ csak Ön láthatja.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. június 22., 14:13; Megválaszolva: 2010. június 22., 21:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! 3 éve vagyok a párommal. Volt korábban is partnerem, aki miatt kicsit aggódtam, hogy mi van, ha a leggyakoribb nemi fertőzést, chlamydiát kaptam (elég sok partnere volt az ex páromnak) Nincsenek különösebb panaszaim....
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...