• Hasi Rángás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! A bal oldalon hasi izomrángásom van. Nem emeltem nehezet és most stresszes időszakom sincs. Három nap után már elmúlt korábban, mert kb négy hónapja kezdődött,de mindig visszatér. Egy belgyógyászaton azt mondták szedjek magnéziumot kezdésnek. Szedtem de mindig visszajön. Milyen irányba javasolja,hogy elinduljak a problémámmal? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Plósz János válasza a izomrángás témában

        Magnézium és calcium szedése segíthet a problémán, de ha visszatérő a panasz, érdemes laborvizsgálatot végeztetni, esetleg endokrinológust felkeresni. Ha esetleg pacemakere lenne, az elektród elcsúszása okozhat hasi izomrángást is.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2018. február 26., 14:09; Megválaszolva: 2018. február 27., 10:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó