• Vérkép lelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szép Napot!! Vérvételen voltam és az eredménnyel kapcsolatban kérdeznék csak eltérés volt a következőknél: MPV :7 és a Vvt süllyedési sebesség : 46 Ez jó? Vagy baj Ez érdekelne nagyon köszönöm válaszát előre is!

        Dr. Árki Ildikó válasza a süllyedés témában

        Tisztelt Kérdező! A süllyedés gyorsult, ami utalhat a szervezetben jelen levő gyulladásra is. Leletét csakis az az orvos tudja értékelni, aki kérte a vizsgálatot, ismeri az Ön panaszait,tüneteit, fizikális státuszát, és egyéb leleteit. Kérem jelentkezzen orvosánál. Üdvözlettel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2017. szeptember 29., 20:31; Megválaszolva: 2017. szeptember 30., 20:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó