• Hol foglalkoznak koponya csontkinövéssel?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Két éve egy dudor jelent meg a homlokomon ("jobb szemöldök felett kissé medialisan kb 3 cm átm., tömött terime tap. környéke reakciómentes). A problémám az, hogy sehol sem tudnak foglalkozni vele. A bőrgyógyász a traumatológiát ajánlotta, ott nem fogadtak, hanem az általános sebészetre küldtek, ahol azt mondták, ez csontkinövés, ezért átirányítottak az ortopédiára. Az ortopédián azt mondták, hogy ők koponyával nem foglalkoznak. Mindenki nagyon kedves volt mindenütt, csak előre nem haladunk. Most átirányítottak a fej-nyak sebészetre, de a doktornő hozzátette, hogy mivel ott koponyán belüli dolgokkal foglalkoznak, ez pedig kívül van, nem valószínű, hogy tudnak velem mit kezdeni, más ötlete viszont nincs. A kérdésem tehát az, hogy egyáltalán hova kellene ezzel a problémával fordulnom?

        Dr. Bogdán Aurél válasza a csontkinövés témában

        Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. először is szükséges egy röntgen, vagy CT készítése, hogy milyen jellegű folyamat áll a háttérben, utána azt javaslom keressen fel egy idegsebészeti szakrendelést, ahol a leletek bírtokában adnak majd felvilágosítást a továbbiakról.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2017. augusztus 24., 12:06; Megválaszolva: 2017. augusztus 29., 16:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        19.heti terhességi UH placenta érettsége 1. Kell aggódnom?