• Azalia tabletta szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Holnap lesz 8 hete,hogy megszültem a kisfiamat. Tegnap voltam vissza nőgyógyászomnál. Aki azalia tabletta szedését javasolta számomra, melyet receptre fel is írt nekem.Mondtam neki,hogy szoptatok még. A szedéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Pontosan, mikor kezdhetem el. Olvastam a betegtájékoztatót,de szeretnék megerősítést kérni a szedéssel kapcsolatban. Mondta az orvosom,hogy azért ezt írja nekem,mert ezt szoptatás alatt is lehet szedni,és ez nem csökkenti a tej mennyiségét. Viszont annyiban különbözik a többi fogamzásgátlótól,hogy nem rendszerezi a vérzést,mint a másik fajta fogamzásgátlók. Akár holnap is elkezdhetem e ? Olvastam,hogy mindig azonos időben kell bevenni. Tehát azzal a tablettával kezdek az első sorban,amelyik napon elkezdem. A vérzés így mikor jelentkezhet? A másik fajta f.gátlóknál azon a 7 napon belül van vérzés,amikor nincs gyógyszerszedés. Azt írja a tájékoztató,hogy szülést követő 21-28.nap között kezdhető el.Nekem az már elmúlt.Ezt folyamatosan kell szedni ugye?Ha közben megjönne a vérzés sem kell abbahagyni a tabletta szedését? Válaszát előre is köszönöm. Üdv.

        Dr. Tekse István válasza a azalia témában

        Kedves Kérdező! Legyen kedves elkezdeni a gyógyszert( bármikor, hiszen nincs menzesz ) és az első levél alatt még óvszerrel védekezni, a következőtől már nem szükséges. Ha már nem lesz majd tejelválasztása át kell térni kombinált gyógyszerre. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2017. február 15., 11:22; Megválaszolva: 2017. március 02., 16:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: