• Aranyér vagy végbélrák? 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm mégegyszer kedves Judit! Előző kérdésem: http://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/daganat/153180 Tükörrel megnéztem az alsó felemet, és figyelmes lettem egy pirosas sebre, és két ilyen nagyon apró halvány lilás csomót nem messze egymástól, de az teljesen érzéketlen. Ha a sebhez hozzáérek akkor érzem hogy az szokott viszketni, valamint vérezni. Csütörtökön megyek háziorvoshoz. Ön szerint mennyire valószínű a végbélrák? Nagyon remélem ilyenről szó sincs. Több hónapja van ez a problémám. Van hogy több ideig nem jelentkezik panasz, de azt is elképzelhetőnek tartom hogy túl erősen törlöm a fenekem és kisebesítem ,és minden székelés után ugyebár megtörlöm és nem hagyom ezzel begyógyulni.

        Dr. Tóth Judit válasza a Sérülés a vegbelen témában

        Én valószínűnek a sérülést látom, ami nehezen gyógyul . Ha a háziorvos is jónak látja , proctologus segítséget érdemes kérni . Addig is javaslom használjon baba torlokendot.


        Dr. Tóth Judit
        Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus

        Dr. Tóth Judit

        Kérdés: 2017. február 28., 15:51; Megválaszolva: 2017. március 02., 12:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: