• Gyógyszer és étrend-kiegészítő szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő ! Phacebonate 50 és exemestane 25 mg gyógyszert szedek kb. fél éve, vegetáriánus az étrendem, de halat és tejterméket fogyasztok. Kérdezem, hogy Spirulina Barley édesvízi alga és zöldárpa-kivonat (nem tabletta, hanem natúr őrlemény ) készítményt ezek a gyógyszerek mellett fogyaszthatom-e. Várom szíves válaszát, tisztelettel: Ibolya

        Dr. Tóth Judit válasza a gyógyszerek és algakivonat témában

        A gyógyszerek felszívódását rengeteg dolog befolyásolja, ezért is jelölik, mit-mivel lehet együtt szedni. Arra vonatkozólag, hogy az algakivonat a felszívódást módosítja e nincs adat, ezért a két biztosan hatékony gyógyszert nem kockáztatnám.


        Dr. Tóth Judit
        Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus

        Dr. Tóth Judit

        Kérdés: 2017. február 14., 10:54; Megválaszolva: 2017. február 14., 14:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: