• Tovita

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Úr/Nő! Novemberben volt egy balesetem, műteni kellett a jobb térdem/sípcsontom. Minden tört és szakadt benne. Van egy kis csontritkulásom is. Január 18-a óta szedem a Proenzi 3-at, Béres Ca-t és Walmarrk D3 vitamint. Az a kérdésem, hogy a Proenzi 3 mellé szedhetek-e Tovita +D3 vitamin csonterősítő tablettát? Most kezdtem járni nyirokmasszázsra, és a masszőr azt mondta, ne szedjek. Még nem kezdtem el, csak megvettem. Halloptam az étkezési zselatinos borogatásról, ill. a zselatint javasolják megenni. Szeretném kérdezni a véleményét. Köszönöm!

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a csontritkulás témában

        Tisztelt Kérdező! Nyugodtan lehet a Proenzi mellett a D-vitamint is szedni,nem befolyásolja, vagy gátolja a kettő egymást. A zselatinról én még személy szerint nem hallottam, de a legtöbb tartalmaz tartósítószert is, melyet nem javasolnék emiatt rendszeres használatra.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. május 05., 17:25; Megválaszolva: 2011. május 07., 20:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: