• Lábfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szinte folyamatos egész lábfájás. Hasogat, nagy fájdalom. Fájdalomcsillapító csak rövid ideig, kismértékben hat. A fájdalom a csontban érződik, külső elváltozás jele nincs. A háziorvos, reumatológus tanácstalan. Az eddigi kezelések /ultrahangos/ és az adott gyógyszerek hatástalanok. Már egy éve tart.

        Dr. Veress Dóra válasza a csontritkulás, lábfájdalom témában

        Kedves Asszonyom! A leveléből nem derül ki, hogy a fájdalom csak a lábfejben vagy az egész alsó végtagban érződik? Ha nagyobb területre, több csontra is kiterjed, akkor mindenképp érdemes lenne elmennie egy csontritkulás vizsgálatra, mert lehet, hogy ez okozza a bajt!


        Kérdés: 2011. április 22., 08:31; Megválaszolva: 2011. április 24., 00:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Sedron75mg szedése után egy héttel Béta Crosslaps teszt értékem 169pg/ml (referencia érték 16-584) Mennyire kockázatos egy elhalt és fájdalmas fog eltávolítása,illetve kb mennyi idő eltelte után lesz kevésbé...