• Osteoporozis és más betegségemre kérek segítséget!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1.Veseeltáv-zsugorvese-1 van ,2, Emlő mal. dag.,nyirokcs.amputáció teljesen,kemo,sugár C 501.,3 Gerincműtét :kiszakadt g.sérv.M 485, 4.Alkar ODM::-3,55, L T -score:-2,72, gcsigolyaösszaroppanás,Spondylozis,Spondyalrtrozis, Th MR vél:spondylosis thoracalis.,.///// M 8000.,M4850.,M9610.,E780.,F412.,//// Kérem segítségét! köszönöm szépen

        Dr. Csuth Ágnes válasza a csontritkulás témában

        Kedves Kérdező! Igazából nem írt konkrét kérdést, amire válaszolhatnék. Számos krónikus betegsége van, amik kezelést, gondozást igényelnek, ez online orvoslás segítségével nem valósítható meg, csak személyes orvosi konzultáció során, ezért javaslom, hogy kérje a háziorvos segítségét.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 16., 16:44; Megválaszolva: 2011. április 18., 09:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Sedron75mg szedése után egy héttel Béta Crosslaps teszt értékem 169pg/ml (referencia érték 16-584) Mennyire kockázatos egy elhalt és fájdalmas fog eltávolítása,illetve kb mennyi idő eltelte után lesz kevésbé...