• Ízületi és arcpuffadás a Medroltól lehetséges 32mg szedek és a lábfájás lehetséges.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Fájdalmaim vannak és a szemem is rómlík?

        Dr. Veress Dóra válasza a Medrol, mellékhatás témában

        Kedves Kérdező! Az arcpuffadás és a lábak duzzanata lehet a szteroidkezelés következménye. Okozhat szembetegségeket (pl. szembelnyomás növekedés, szürke hályog) is. Pontosan nem említi, hogy milyen fájdalmai vannak, de izom vagy csontfájdalom elképzelhető a gyógyszer mellékhatásaként.


        Kérdés: 2011. szeptember 07., 14:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 22:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt DR-nő! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy idén májusban volt egy terhesség megszakításom ( 23 hetes magzat) súlyos szívfejlődési rendellensége volt a babának. Küldtek vizsgálatokra és kiderült hogy az anti SSa >100 , ANA...